Grästorps pistolskytteklubb erbjuder företag att komma hit och ha ett event.

Vi har möjlighet att ta emot grupper på upp till tio personer åt gången. För större grupper får man skjuta i omgångar. Skjutning kommer att ske mot den internationella pistoltavlan som är 60x60 cm och är tio-ringad från 1 - 10 i mitten.

Internationella pistoltavlan

Vill ni ha en heldag hos oss med möte på förmiddagen och skjutning på eftermiddagen så går det utmärkt. Golfrestaurangen i Grästorp som ligger ca 500 m från vår bana. Där kan ni äta dagens lunch. Vi har en projektor, vit duk och kaffebryggare (dock ej rinnande vatten).

Hur och när: Vi behöver minst en vecka på oss att ordna ett event. Kontakta oss via mail på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Ingår: Lån av vapen, upp till 50 skott kaliber .22, målmateriel och tillgång till vår bana och stuga. Mulltoa finns. Fika går att ordna mot tillägg eller medtag själva (kaffebryggare finns). Rinnande vatten finns EJ.

Tidsåtgång: Räkna med ca tre timmar med säkerhetsgenomgång.

Extra: Vill ni skjuta mer så går det att ordna mot tillägg. Möjlighet att prova skytte med större kaliber går att ordna mot tillägg. Beroende på tillgänglighet kan man prova kalibrar såsom .38 special, 9 mm och .357 magnum.

Kostnad: 500:- per person + ev. extra aktiviteter.

 

Springskytte

För den mer sportige kan vi även erbjuda springskytte med pistol .22lr. Banan är lagom kuperad och är ca 5 km lång.

Kostnad: 300:- per person.